De versnellingssessie

Maak een waterdicht plan. Samen met mij.
Loskomen van een narcistische relatie is voor velen van ons het moeilijkste wat ze ooit doen. Mentaal, fysiek en emotioneel loskomen van een narcist vergt ontzettend veel energie en focus. 
Goed en verstandig om dit met een specialist te doen en om je loskom-proces nu direct een enorme boost te geven.
Lot Anne Coaching

De versnellingssessie

Tijdens deze versnellingssessie creëren wij samen jouw waterdichte plan zodat jij de allergrootste kans van slagen hebt om mentaal, fysiek en emotioneel los te komen van de narcist(en) uit jouw leven. We creëren samen dát plan dat jou stapsgewijs brengt richting rust, controle en balans. Ik toon je de mindsettechnieken en bereid je voor op wat er komen gaat. Ik weet exáct hoe een narcist zich gedraagt en kan je daardoor goed voorbereiden op wat er komen gaat. Dit zodat jij niet enorm verrast of enorm teleurgesteld raakt tijdens dit proces. Het plan dat wij samen uitwerken stelt jou in staat om dit ingewikkelde en pijnlijke hoofdstuk vol van drama en chaos achter je te laten en een aantal nieuwe hoofdstukken te installeren: rust, balans, controle, luchtigheid, lol, helderheid én plezier.

"Je weet pas dat je een narcistische relatie gehad hebt, als je er helemaal uit bent."

Jouw realiteit nu is dat:

Wat Liv zei na haar versnellingssessie:

Tijdens, en vooral ook na een narcistische relatie voel je je erg alleen. Er is iets heftigs gebeurd, je bent in de war en je krijgt je vinger maar niet op de zere plek. Je werkt hard aan jezelf en aan je doelen maar dat ‘herstel’ komt maar niet.

Je wil rust en gemak voelen, controle. Je wil niet continu over je schouder te hoeven kijken. Je wil lekker leven. Het hoeft niet ‘over de top’, je wil gewoon leuke lieve mensen om je heen, jezelf af en toe verliezen in een hobby en af een toe een goed gesprek. Lachen met vrienden.

Ik ben lang verdwaald geweest na mijn narcistische relatie. Mijn emoties waren overal en nergens. Soms wilde ik heel graag terug naar mijn ex en op andere momenten wilde ik dat weer áaabsoluut niet. Ik probeerde mezelf lange tijd sterk te houden, ik kon (en wilde) lange tijd niet toegeven hoe slecht het eigenlijk met me ging.

Een tijd lang heb ik gezocht naar hulp. Na een flinke zoektocht – met wat flinke omwegen - vond ik passende en perfecte hulp. En toen: eindelijk, begon er wat te veranderen!

Mijn herstel begon. Ik zag mijn verleden (en alles wat er wel en niet gebeurd was) in een helder daglicht. In het kader van ‘narcisme’ werd ALLES voor mij verklaard. Ik bleek niet gek. Ik bleek geen drama-queen of over-emotioneel. Ik kwam erachter dat ik al die tijd normaal heb gereageerd in een abnormale situatie.

Dit gaf mij een enorme geruststelling. Stap voor stap ben ik uit mijn dal gekropen.

Ook jij wil uit dit dal komen. Jij zit ook al een tijdje in deze spagaat. Je kan - en wil – niet toegeven dat het al een tijd lang niet lekker gaat. Echte vooruitgang is er niet. Grote knopen doorhakken doe je niet en voor jezelf opkomen doe je ook al een tijdje niet meer. Bepaalde hoofdstukken durf je niet definitief achter je te sluiten. Je laat de deur liever nog eventjes op een kier. Bang om iets mis te lopen. En bang om iets onomkeerbaars te doen. Bang dat de situatie tóch nog gaat veranderen.

Je zit nu op het punt: WAT wil ik nou eigenlijk? Je intuïtie is al een tijdje geleden ergens acher gebleven. En aan stap twee durf je al helemaal niet te denken; want als je eenmaal weet WAT je wil, HOE ga je dit dan in hemelsnaam bereiken?

"Tijdens mijn studie Psychologie had ik nota bene een relatie met een narcist"

Hé ik ben Lot!

Hallo!

Ik ben Lot. Ik ben 34 jaar en ik woon in hartje Amsterdam, samen met mijn lieve hond Do. Sinds 2020 ben ik narcismecoach en help ik vrouwen en mannen los te komen van narcisme.

Dit doe ik door middel van 1-op-1 coaching en daarnaast met praktische en simpele online-trainingen, waardoor jij exact weet wat je te doen staat wanneer jij je in deze situatie bevindt. Ook hoop ik bij te dragen aan de kennis over ‘narcisme’ en ‘het slachtoffer zijn’ van narcisme. Persoonlijk vind ik dat er (te!) weinig bekend is over dit onderwerp.

Ik probeer alles op een zo praktische, efficiënte, pijnloze en stap-voor-stap manier te doen. Zowel mijn 1-op-1 coaching als binnen mijn onlineprogramma’s.

Een stukje uit mijn geschiedenis:

Op een dag zette mijn ex mij bij het ‘grofvuil’. Niet letterlijk natuurlijk, maar zo voelde het in ieder geval. Het was abrupt en ook zonder reden (tenminste: hij gaf geen reden).

Dat was het dan. Jaren aan relatie in de vuilnisbak. BAM.

Een deel van mij was in shock.

Een ander deel in mij dacht: ok helder, duidelijk, en dóór. Zo leuk was de relatie met jou nou ook weer niet.

Een jaar verstreek, en nog een jaar, en er gebeurde niks. Ik leek niets verwerkt te hebben en ik kon ook niet echt doorgaan met mijn leven. Ik zat ‘vast’. Had ik de break-up wel verwerkt? Geen idee.

Daten met nieuwe leuke mannen lukte niet. Ik was mezelf niet, was vaak gespannen, kon niet lekker ‘loslaten’. En het feit dat mijn ex als een irritant wespje rond mijn hoofd bleef vliegen (bleef bellen, appen, e-mailen en langskomen) hielp ook niet mee.

Op een bepaald moment stopte het ook op andere vlakken van mijn leven te stromen. Uit mijn werk haalde ik minder plezier en ook de band met mijn vriendinnen werd oppervlakkiger: ik kon ik niet meer 100% mezelf zijn en ik kon niet meer ongegeneerd genieten of lachen.

Op een dag stuitte ik op de term ‘narcisme’ en ALLES viel op zijn plek. ALLES werd verklaard. Mijn relatie, mijn ex en – ongelofelijk – ook ikzelf.
Opeens werd het glashelder aan welke knoppen ik moest draaien. Ik leerde van de besten hoe hier bovenop te komen. Ik volgde verschillende trainingen over narcisme en herstel, las veel boeken, bekeek seminars en ploos alle onderzoeken over narcisme uit.

Ik moést weten wat dit was, waarom had ik er nog nooit eerder van gehoord? Ik ben nota bene als Master afgestudeerd in de Psychologie, dus ik twijfelde enorm of ik wel had opgelet tijdens mijn studie…  Maar ál het materiaal was nieuw voor me.
Er ging een wereld voor me open.

Ik heb 101 broodnodige lessen geleerd tijdens mijn herstel. Ik ben ook flink op mijn gezicht gegaan en weer opgestaan, maar ik kan zeggen nu volledig hersteld te zijn.
De door mij geleerde lessen breng ik nu graag over op anderen. Juíst omdat ik weet hoe pittig en moeilijk het kan zijn om te herstellen. Juíst omdat ik in veel van de valkuilen van het (herstel)proces gestapt ben. Ik weet bijvoorbeeld exact welke dingen je herstelproces versnellen en welke dingen je absoluut niet moet doen mocht je los willen komen.

Een andere reden waarom ik dit doe is omdat ik weet dat er veel goede (en ook veel slechte) informatie over narcisme te vinden is en ook omdat ik weet – en ervaren heb – dat niet iedere coach of psycholoog er voldoende verstand van heeft. Niet iedere hulpverlener kan dus zomaar een ‘slachtoffer van narcisme’ helpen. Daar is specifieke kennis voor nodig.

Nóg een reden waarom ik dit doe is vanwege de heftige situatie waarin je verkeert wanneer je besluit dat het anders moet. Op dat moment zit je namelijk niet ‘on top of the world’ maar zit je hoogstwaarschijnlijk in een diep dal. Deze fase – het moment van omkeren – is delicaat.

Dat is het moment dat je andere, nieuwe dingen wil gaan doen, stappen wil gaan zetten, dit terwijl je je niet op je krachtigst bent. Juíst daarom is het cruciaal om op dat moment goede, heldere en vóóral bekwame hulp te krijgen. Bij die eerste stappen heb je gewoon hulp nodig, punt.

Ik vind het superleuk (echt!) om dit te kunnen betekenen voor iemand anders. Juíst omdat ik weet hoe zwaar en heftig en overweldigend het kan zijn. Graag help ik mensen de eerste treden van deze – vaak nieuwe – trap te bewandelen.
Niks maakt mij gelukkiger dan vrouwen en mannen de regie te zien herpakken over hun leven.

Na werken met mij kun jij ‘de narcist uit jouw leven’ zien voor wie hij of zij is, heb jij jezelf losgekoppeld en daardoor (daarna dus) kun jij je meest heerlijke leven gaan leven!

Zonder al die onnodige twijfel, hectiek, chaos, drama, mindf*cks en al die onzekerheden.

Dat beloof ik je, én dat gun ik je!

Liefs,

Lot
Narcisme Coaching
Do_hond_LAC
Lot Anne Coaching
DaisyRanoe-9855

Wat de Versnellings-sessie praktisch gezien inhoudt:

Investering versnellingssessie

€297,00 (inclusief btw)
Narcisme Coach werken

"Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg" - Einstein

Na de sessie heb je:

  • Rust: Je weet wat je te doen staat
  • Controle: Je komt in controle want je kunt de narcist telkens een stap voor zijn.
  • Doelgerichtheid: Je weet weer wat je wil, je durft weer doelgericht te zijn en daardoor boek je automatisch resultaat. Ook laat je het weer toe om trots te zijn op jezelf.
  • Hoop: Je kunt nu weer gaan hopen op zonnigere tijden je kan verwachten dat deze nare en zwarte periode snel achter je is.

Na de implementatie van jouw plan:

  • Fun: Je kunt weer genieten. Je vindt dingen oprecht weer leuk. Je kan jezelf weer volledig verliezen in dingen.
  • Vertrouwen: Je hebt veel meer vertrouwen in jezelf omdat jij jezelf uit deze extreem nare situatie getrokken hebt.
  • Los: je bent geen speelbal meer van jouw narcist. Je kent jezelf en je grenzen en wensen veel beter waardoor je niet meer met je laat sollen. Met veel meer gemak laat jij provocaties en schuldgevoelens van je afglijden.

Wat Evelien zei na haar versnellingssessie:

versnel narcisme evelien