De starterskit - Loskomen van narcisme

Deze training staat in het teken van het herkennen van een narcist. Én ik leer je een gouden techniek aan die het effect van de narcist op jou minimaliseert.
 
De training gaat snel tot de kern en neemt jou echt aan de hand mee het herkenningsproces door en binnen de eerste stappen van loskomen.
Lot Anne Coaching
narcisme bodhi
STARTERSKIT narcisme review of reactie

De starterskit minitraining geeft jou een boost binnen het loskomen van narcisme op de volgende thema’s: 1) Herken Narcisme, 2) Ik leer je een bewezen mindset-techniek aan, die het effect van ‘de’ narcist – op jou – naar nul brengt 3) En als derde krijg je nóg meer inzicht over het doen en laten van een narcist zodat jij veel beter snapt hoe het allemaal in precies werkt en in elkaar zit. Zodat jij met een heldere blik een mooie start kan maken met het 100% terugpakken van de controle.

Na het doen van de training weet jij óf er uberhaupt narcisme speelt en kan jij meer afstand nemen van ‘jouw narcist’. Je bent in staat om jouw situatie helder in te zien en een goede (doordachte) keuze, of next step te gaan maken.

Wanneer je een beetje bent zoals ik, dan wil je liever gister dan vandaag ‘dit biggetje gewassen hebben’, dan wil je zo snel mogelijk snappen hoe dit nu precies in elkaar zit, en ook wil je z.s.m. en zonder kleerscheuren los zijn van dit alles. Jij wil geen geestelijk ongemak meer hebben hiervan. Jij wil niet meer twijfelen. I get it :).

Met de Starterskit krijg jij in 5 dagen om de dag een video in je inbox (3 in totaal) met een presentatie van een ongeveer een half uur waarin jij leert:

1. HOE je de narcist herkent. Via de officiele weg (hoe psychologen en psychiaters het dus  diagnostiseren) EN : de meer ‘softe’ (en wellicht ook makkelijker) weg. (tipje van de sluier: ‘gewoon’ in het dagelijks leven.)

2. Hoe jij kan ‘TESTEN’ of iemand echt narcist is. Dit klinkt enger en erger dan dat het is trouwens.

3. Je leert jezelf meer te gaan vertrouwen.

4. Je leert HOE je je niet meer laat tegenhouden door die negatieve stemmetjes. Die ervoor zorgen dat je telkens weer in die (stomme) uitleg, twijfel, schuld/schaamte-modus terecht komt.

5. Hoe jij je niet meer laat verleiden (letterlijk + binnen discussies) door ‘de’ narcist en ook hoe jij (dus) minder manipuleerbaar wordt.

6. Hoe jij de eerste stappen kan gaan zetten binnen jouw loskom-proces en tevens HOE de narcist hierop zal gaan reageren. Fijn om te weten. Want als je een beetje net zoals ik bent, dan wil je weten wat er komen gaat zodra jij die verandering in gaat zetten. Fijn dat ik je dit alvast kan gaan vertellen, want ja, iedere narcist reageert eigenlijk hetzelfde. Voordeeltje voor jou.

Deze training bevat drie ontzettend waardevolle video’s en bij iedere video ontvang je drie korte huiswerk-opdrachten die jou helpen hetgeen je ‘cognitief’ (in je hoofd dus) misschien al wel goed snapt, maar om dit ook echt succesvol in te gaan zetten in je leven. Om te toveren naar de realiteit dus. 

Dat je de neiging krijgt om mij te gaan mailen: wtf, Lot, dit werkt echt!?

module 1 starterskit thumbnail
module 2 starterskit thumbnail
module 3 starterskit thumbnail

Doe mee aan de Starterskit - loskomen van narcisme.

Het gebeurt niet vanzelf, loskomen van narcisme. Dat heb je nu zelf ook wel door. Wanneer je aan de slag gaat met de starterskit ga je dingen helder inzien en kun je kraakheldere keuzes gaan nemen en actie ondernemen.

Ben jij op deze wereld gezet om naar de pijpen van iemand anders te dansen of ben jij op deze wereld om zélf te bepalen wat je doet, te bepalen met wie jij je tijd spendeert en met welke normen en waarden?

Maar de realiteit nu is dat...

• Je nog erg reactief in het leven staat
• Iemand anders nog vaak bepaalt hoe jij je voelt
• Je twijfelt, veel!
• De regie pakken vind je nogal moeilijk
• Je vraagt je af of er wat mis is met je
• Je hebt last van – onverklaarbare – angsten
• Iets houdt je tegen om je mooiste leven te gaan leven.
• Je hebt een negatief stemmetje in je hoofd: die je tegenhoudt écht keuzes te maken: je saboteert jezelf.
• Je twijfelt veel: zie je het nu goed, of toch niet?
• Je vraagt je af of je misschien overdrijft? Of overgevoelig bent?
Lot Anne Narcisme Coaching

Ik ben inmiddels 3 jaar los, en man, wat was het in het begin een uitdaging. Ik kon alles aanvinken wat hierboven staat. Totdat ik talloze trajecten volgde bij verschillende binnen- en buitenlandse narcisme coaches, ik onlinetrainingen volgde over mindset, patronen en habits. Een traject volgde bij Jord Cuiper over het pakken van de regie over je leven een trajecten bij Phil van Son, Baukje Westerlaken en Sonja van Stuivenberg. En de magie leerde over de combinatie tussen mindset, kennis en jezelf in de spiegel aan te kijken.

Inmiddels gaat alles bij mij op de automatische piloot. Mijn leven ziet er nu dan ook totáál anders uit.

Start nu met de Starterskit – Loskomen van narcisme. Het is drie-delige video training mét drie korte en efficiënte huiswerkopdrachten waarin ik je leer hoe jij zo snel mogelijk doorhebt waarmee je te maken hebt en hoe jij zo gemakkelijk mogelijk je weg kan gaan banen naar die exit. Goed om te weten misschien: deze training blijft levenslang beschikbaar.

Dit levert de starterskit - loskomen van narcisme jou op:

topvideo grijze steen
STARTERSKIT narcisme review of reactie