Gratis Match Call

narcisme training

Wil jij ECHT helemaal loskomen?

Vraag je je af wat er nodig is om een ‘normaal en gelukkig’ leven te leiden? Niet meer genekt te zijn door ‘het narcisme’ in je leven? Wat je mag doen om die twijfel en nadenk-rotonde voor eens en voor altijd vaarwel te zeggen? Om in de ACTIE en in CONTROLE te komen? Om stapsgewijs en duurzaam naar GELUK te gaan?

Binnen een Match Call kijk ik samen met jou naar:

Omdat ik het fijnste werk en de beste resultaten behaal met vrouwen en mannen die flink willen groeien als persoon, komt niet iedereen in aanmerking voor een Gratis Match Call.

Ik ga alleen in gesprek met vrouwen die serieuze stappen willen maken binnen mijn 1-op-1 LOS met LOT programma en bereid en in staat zijn, om te investeren en ook actie te ondernemen. Ik wil je stimuleren om (daad-)krachtige besluiten te nemen voor jezelf zodat jij je eigen pad niet langer saboteert.

Ik zal op werkdagen binnen 48 uur contact met je opnemen om onze call in te plannen.

Let op: alle vragen met een * zijn verplicht. Wanneer je deze niet invult zal je formulier niet verstuurd worden.

Op welk vlak heb je last van (vermeend) narcisme?
Mocht er straks een match zijn voor het LOS met LOT programma: hoe snel zou je dan willen starten?
Mocht er straks een match zijn voor het LOS met LOT programma: ben je dan in staat om €1997 te investeren in jezelf?

Vragen met een * zijn verplicht. Indien je een verplichte vraag niet invult wordt je formulier niet verzonden. Hoe weet je of je aanvraag goed is verstuurd? Als je op de knop heb geklikt en er komt: ‘Gelukt! Je aanvraag is binnen. Ik neem binnen 48 uur contact met je op te staan, dan is het gelukt!

"Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg" - Albert Einstein