Gratis Match Call

Lot voor singel smal gemaakt als header meer gecentreerd

Wil jij écht helemaal loskomen?

Vraag jij je af wat er nou exact nodig is om een ‘normaal en gelukkig’ leven te leiden? Niet meer geraakt te worden door ‘het narcisme’ in je leven? Ben je benieuwd wat je exact mag gaan doen om die twijfel los te gaan laten? Om stapsgewijs (en duurzaam) weer naar GRIP, GELUK en CONTROLE te gaan? Vraag dan een gratis match call met mij aan.

Binnen een match call kijken we samen naar:

Gezien ik het lekkerste werk en de beste resultaten behaal met vrouwen en mannen die deze situatie willen gaan gebruiken om een flinke spurt door te maken in hun persoonlijke groei, en die snappen dat hier een bepaalde mindset bij gepaard gaat: komt niet iedereen in aanmerking voor het LOS met LOT programma en dus de gratis match call.

Ik ga alleen in gesprek met vrouwen (en mannen) die serieuze stappen willen maken binnen mijn 1-op-1 programma en bereid zijn, en in staat zijn, om te investeren en ook in de actie te gaan springen. Ik wil je stimuleren nu (en ook straks binnen het programma) om (daad-)krachtige besluiten te nemen. Voor jezelf (en je eventuele kinderen). Weg de sabotage en manipulaties uit.

Na het invullen van het aanvraagformulier zal ik op werkdagen binnen 48 uur contact met je opnemen (of eventueel vragen om extra info) en dan doe ik een aantal data-voorstellen voor onze match call.

Let op: alle vragen met een * zijn verplicht. Wanneer je deze niet invult zal het formulier niet verstuurd worden.

Aanvraag Matchcall

Aanvraag Matchcall

Op welk vlak heb je last van vermeend narcisme?
Mocht er straks een match zijn voor het LOS met LOT programma: hoe snel zou je dan willen starten?
Mocht er straks een match zijn voor het LOS met LOT programma: ben je dan in staat €2497 te investeren in jezelf?
Vragen met een * zijn verplicht. Indien je een verplichte vraag niet invult wordt je formulier niet verzonden. Hoe weet je of je aanvraag goed is verstuurd? Wanneer je op de knop heb geklikt en er komt: ‘Je aanvraag is verstuurd, bedankt! Ik neem binnen 48 uur contact met je op’ dan is het gelukt.

"Wanneer je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg" - Albert Einstein