Fantastisch dat je mee doet aan de gratis online Masterclass over loskomen van narcisme! De bevestiging met de link naar de Masterclass krijg je binnen een paar minuten automatisch in je mailbox. Het zou kunnen dat de mail in je spam is belandt, check dit dan even voor de zekerheid.

Het duurt nog even tot de Masterclass, maar in de tussentijd heb ik iets voor je om de periode te overbruggen. Ik vertel je graag iets over mijn ‘Starterskit – loskomen van narcisme’. 

Deze starterskit geeft jou een boost binnen het loskomen van narcisme op de volgende thema’s: 1) het herkennen van narcisme, 2) ik leer je een gouden en bewezen mindset-techniek aan die het negatieve effect van een narcist op jou naar nul brengt 3) Als derde krijg je een helder inkijkje in de denkpatronen van iemand met Narcistische Persoonlijkheidsstoornis (NPS), zodat jij hem/haar beter snapt (zonder waardeoordeel) en hierdoor beter geïnformeerd kan handelen en slimme(re) keuzes kan maken.

Na het doorlopen en van deze ‘Starterskit’ heb je een goede indicatie OF je uberhaupt met narcisme te maken hebt. Aan de hand van huis-tuin-en keuken voorbeelden kun je gaan kijken of er overlap is met de persoon waar jij nu wellicht over twijfelt.

Wanneer je een beetje bent zoals ik, dan wil je liever gister dan vandaag ‘dit biggetje gewassen hebben’, dan wil je zo snel mogelijk helder snappen wat er nu exact aan de hand is en dan ook vooral stapje twee: what to do wanneer het echt zo is. #help

Hierom bied ik je nu dus deze in totaal 2 uur durende video training aan. In deze training krijg je om de dag een video met een presentatie die ongeveer een half duurt. Enkel de eerste module duurt een uur. Dus zet daar even een kopje koffie voor klaar :).

Wat je gaat leren met de Starterskit:

1. HOE je de narcist herkent. Via de officiele weg (hoe psychologen en psychiaters het zien en diagnostiseren) EN : de meer ‘softe’ (en wellicht ook wat makkelijkere…) -weg. Gewoon in het dagelijks leven en in jip en janneke taal. Want dat is toch hoe jij deze persoon het vaakts ziet.

2. Kun jij met een extra test ‘onderzoeken’ of iemand echt NPS heeft. Dit klink wellicht enger en spannender dan het in werkelijkheid is, maar het geeft wel enorm veel duidelijkheid.

3. Leer jij jezelf en jouw ervaringen serieuzer te nemen en meer te vertrouwen.

4. Leer jij HOE je minder manipuleerbaar wordt. (want helaas: een narcist manipuleert…)

6. Leer jij HOE jouw eerste stappen eruit kunnen zien binnen jouw loskom-proces. Je hoeft ze niet te zetten maar dan weet je in ieder geval HOE. Ook al zou je dit bijvoorbeeld pas over 1 of 2 jaar willen gaan doen.

Deze training bevat drie extreem waardevolle video’s wanneer je er middenin zit of nog flink aan het twijfelen bent of ‘het wel echt aan de hand is’. Voor wanneer je dus nog flink in die twilight-zone zit :). Je ontvangt ook drie korte praktische huiswerk-opdrachten gekoppeld aan de video’s. Want kennis is niks zonder…….. ACTIE :).

De komende 60 minuten betaal je geen €197,- voor deze training, maar slechts €47,- incl. btw.

topvideo grijze steen
STARTERSKIT narcisme review of reactie

Doe mee aan de Starterskit - loskomen van narcisme.

Het gebeurt niet vanzelf, loskomen van een narcist. Dat heb je wellicht nu zelf ook door. Wanneer je aan de slag gaat met de starterskit kom je weer in de regie van jouw verhaal. Ga je dingen helderder zien en maak je betere keuzes.

Ben jij op deze wereld om naar de pijpen van iemand anders te dansen of ben jij op deze wereld om zélf te bepalen wat je doet, te bepalen met wie jij je tijd deelt en op welke manier jij je met mensen omgaat? Om jouw leven te leiden naar jouw eigen normen en waarden?

Maar de realiteit nu is dat...

• Je nog erg reactief in het leven staat
• Iemand anders vaak bepaalt hoe jij je voelt
• Je twijfelt veel
• De regie pakken vind je moeilijk
• Je vraagt je af of er wat mis is (met jou)
• Je hebt last van – onverklaarbare – angsten
• Iets houdt je tegen om je mooiste leven te gaan leven
• Je hebt een negatief stemmetje in je hoofd: die je tegenhoudt om écht keuzes te maken: je saboteert jezelf
• Je twijfelt veel: zie je het nu goed, of toch niet?
• Je vraagt je af of je misschien overdrijft? Of overgevoelig bent?
Lot Anne Narcisme Coaching

Ik ben inmiddels 4 jaar los, en man, wat was het in het begin een uitdaging. Ik kon alles aanvinken wat hierboven staat. Totdat ik talloze trajecten volgde bij verschillende binnen- en buitenlandse narcisme coaches, ik onlinetrainingen volgde over mindset, patronen en gewoontes. Een traject volgde bij Jord Cuiper over het pakken van de regie over je leven een trajecten bij Phil van Son, Baukje Westerlaken en Sonja van Stuivenbergen. En de magie leerde over de combinatie tussen mindset, kennis en jezelf keihard en snoeihard in de spiegel aankijken en ownership nemen over je eigen situatie.

Inmiddels gaat alles bij mij op de automatische piloot. Mijn leven ziet er nu dan ook totááaaal anders uit. Ik herken mezelf niet meer terug, en mijn omgeving (in het begin) ook niet meer.

Maar nu heb ik 100% regie en laat me nooit meer ‘people-len’ of bespelen :). Of minder laten voelen dan…

Je kunt nu starten met de Starterskit – Loskomen van narcisme. Je kan nu tijdelijk meedoen aan de Starterskit minitraining twv €197,- voor €47 incl btw.

Goed om te weten misschien: de training blijft levenslang beschikbaar.

module 1 starterskit thumbnail
module 2 starterskit thumbnail
module 3 starterskit thumbnail
narcisme bodhi

Dit levert de starterskit - loskomen van narcisme jou op: