Fantastisch dat je mee gaat doen aan mijn gratis online Masterclass over loskomen van narcisme. De bevestiging met de link naar de Masterclass krijg je binnen een paar minuten automatisch in je mailbox. Het zou kunnen dat de mail in je spam is beland, check dit dan even voor de zekerheid.

Het duurt nog even tot de Masterclass, maar in de tussentijd heb ik iets voor je om de periode te overbruggen. Ik vertel je graag iets over mijn ‘Starterskit – loskomen van narcisme’. 

Deze starterskit geeft jou een boost binnen het loskomen van narcisme op de volgende thema’s: 1) het herkennen van narcisme, 2) ik leer je een gouden en bewezen mindset-techniek aan die het negatieve effect van een narcist op jou naar nul brengt 3) Als derde krijg je een helder inkijkje in de denkpatronen van iemand met narcistische persoonlijkheidsstoornig, zodat jij hem/haar beter snapt (zonder waardeoordeel) en hierdoor beter geïnformeerd kan handelen en keuzes kan maken. Om zo sneller het overzicht in jouw situatie te krijgen.

Na het doorlopen en van deze ‘Starterskit’ heb je een goede indicatie OF je uberhaupt te maken hebt met een narcist (belangrijk!). Aan de hand van huis-tuin-en keuken voorbeelden kun je gaan kijken of er overlap is met de persoon waar jij nu wellicht over twijfelt.

Door het volgen van de Starterskit haal je straks meer uit mijn Masterclass.

Wanneer je een beetje bent zoals ik, dan wil je liever gister dan vandaag ‘dit biggetje gewassen hebben’, dan wil je zo snel mogelijk snappen wat er nu exact aan de hand is en twee: what to do.

Hierom bied ik je nu dus deze in totaal 2 uur durende video training aan. In deze training krijg je om de dag een video met een presentatie van mij die ongeveer een half duurt. Enkel de eerste duurt een uur.

1. HOE je de narcist herkent. Via de officiele weg (hoe psychologen en psychiaters het diagnostiseren) EN : de meer ‘softe’ (en wellicht ook wat makkelijkere) weg. ‘Gewoon’ in het dagelijks leven. Want dat is toch waar jij deze persoon het meeste ziet en niet in de kamer van een psychiater.

2. Kun jij ‘onderzoeken’ of iemand echt narcist is. Door het een en ander wel en niet te doen.

3. Leer jij jezelf en je gewaarwording meer te vertrouwen.

4. Leer jij HOE je je niet meer laat verleiden door een narcist en hierdoor direct minder manipuleerbaar wordt.

6. Leer jij HOE jouw eerste stappen eruit kunnen gaan zien binnen jouw loskom-proces (dat jij in ieder geval weet HOE, het is natuurlijk aan jou wat je beslist. Maar dan weet je het in ieder geval)

Deze training bevat dus drie extreem waardevolle video’s wanneer je er middenin zit of flink aan het twijfelen bent ‘of het wel echt aan de hand is’. Je ontvangt ook drie korte praktische huiswerk-opdrachten gekoppeld aan de video’s.

De komende 60 minuten betaal je geen €197,- voor deze training, maar slechts €47,- incl. btw.

topvideo grijze steen
STARTERSKIT narcisme review of reactie

Doe mee aan de Starterskit - loskomen van narcisme.

Het gebeurt niet vanzelf, loskomen van een narcist. Dat heb je wellicht nu zelf ook door. Wanneer je aan de slag gaat met de starterskit kom je weer in de regie van jouw verhaal. Ga je dingen helderder zien en maak je betere keuzes.

Ben jij op deze wereld om naar de pijpen van iemand anders te dansen of ben jij op deze wereld om zélf te bepalen wat je doet, te bepalen met wie jij je tijd deelt en op welke manier jij je met mensen omgaat? Om jouw leven te leiden naar jouw eigen normen en waarden?

Maar de realiteit nu is dat...

• Je nog erg reactief in het leven staat
• Iemand anders vaak bepaalt hoe jij je voelt
• Je twijfelt veel
• De regie pakken vind je moeilijk
• Je vraagt je af of er wat mis is (met jou)
• Je hebt last van – onverklaarbare – angsten
• Iets houdt je tegen om je mooiste leven te gaan leven
• Je hebt een negatief stemmetje in je hoofd: die je tegenhoudt om écht keuzes te maken: je saboteert jezelf
• Je twijfelt veel: zie je het nu goed, of toch niet?
• Je vraagt je af of je misschien overdrijft? Of overgevoelig bent?
Lot Anne Narcisme Coaching

Ik ben inmiddels 3 jaar los, en man, wat was het in het begin een uitdaging. Ik kon alles aanvinken wat hierboven staat. Totdat ik talloze trajecten volgde bij verschillende binnen- en buitenlandse narcisme coaches, ik onlinetrainingen volgde over mindset, patronen en habits. Een traject volgde bij Jord Cuiper over het pakken van de regie over je leven een trajecten bij Phil van Son, Baukje Westerlaken en Sonja van Stuivenberg. En de magie leerde over de combinatie tussen mindset, kennis en jezelf in de spiegel aankijken.

Inmiddels gaat alles bij mij op de automatische piloot. Mijn leven ziet er nu dan ook totáál anders uit.

Start nu met de Starterskit – Loskomen van narcisme. Het is drie-delige video training mét drie korte en efficiënte huiswerkopdrachten waarin ik je leer hoe jij zo snel mogelijk doorhebt waarmee je te maken hebt en hoe jij zo gemakkelijk mogelijk je weg kan gaan banen naar die exit. Je kan nu tijdelijk meedoen aan de Starterskit minitraining twv €197,- voor €47 incl btw.

Goed om te weten misschien: deze training blijft levenslang beschikbaar.

module 1 starterskit thumbnail
module 2 starterskit thumbnail
module 3 starterskit thumbnail
narcisme bodhi
STARTERSKIT narcisme review of reactie

Dit levert de starterskit - loskomen van narcisme jou op: