Gratis Online Masterclass

Mijn 5 geheimen om volledig te herstellen na een narcistische relatie

lot narcisme

In deze Masterclass leer je:

Haai, ik ben Lot!
 
Ik ben 34 jaar en ik woon in Amsterdam met mijn hondje Do.
Na mijn studie Psychologie heb ik bij verschillende multinationals gewerkt. En terwijl ik hier genoeg kansen en uitdagingen kreeg, ontbrak er altijd iets. Ik kon mijn passie er nét niet in kwijt.
 
In 2019 kreeg ik een zware burn-out. De schade was zo erg dat ik niet meer kon autorijden en ook geen e-mails meer kon tikken of lezen. Ook had ik last van paniekaanvallen.
 
Ik kwam thuis te zitten. Schrok me dood. Door mijn burn-out werd ik flink met mezelf geconfronteerd en ik realiseerde me hoe erg ik altijd aan het rennen en vliegen was geweest.
 
Ik wilde snappen wat er gebeurd was en vooral: hoe ik mezelf uit het dal kon trekken. Op een dag stuitte ik op een artikel over narcisme. En op dat moment vielen er allerlei puzzelstukjes op hun plek. Ik begreep toen opeens hoe mijn burn-out, mijn pech in de liefde, mijn perfectionisme (het gebrek aan een rem & het nooit-goed-genoeg-gevoel) plus mijn zwaar wisselende zelfbeeld allemáál verband hielden.
 
Het was fantastisch en beangstigend tegelijk. ‘Narcisme’. Ik had er wel eens van gehoord. Had nota bene Psychologie gestudeerd(!?). Maar ik had nooit de parallel naar mijn eigen leven getrokken. Een jaar lang ben ik niet gestopt met lezen over narcisme en heb ik ook – na een lange omweg – een fijne en goede narcisme-coach gevonden.
 
Door mijn coach is mijn herstel in een stroomversnelling gekomen en ben ik snel mijn dal uitgeklommen. Dit vanwege de juiste kennis en de juiste mindset-technieken.
 
En nu, nu help ik vrouwen (en mannen) die in exact ditzelfde schuitje zitten. Niets maakt mij gelukkiger dan mijn coachee’s te zien herstellen en de regie over hun leven te zien herpakken.
 
Herstellen van narcisme is een kwestie van kennis en mindset en iedereen kan het. Sommigen van ons hebben gewoon wat extra duwtjes in de rug nodig, maar iedereen is in staat hier weer volledig bovenop te komen.
Narcisme Coaching
Dodo2_hond_LAC
Narcisme Coach werken

Meld je gratis aan voor de Online Masterclass

Mijn 5 geheimen om volledig te herstellen na een narcistische relatie